Inspiratieblog

Vast in mijn eigen denkpatronen

In dec 2015 ben ik met George Begemann 4 dagen naar Zweden geweest voor een individuele training Persoonlijk Leiderschap.

 

Soms zit je vast in je eigen denkpatronen, dan zijn er zowel zakelijk als privé allerlei zaken waar je wat mee wilt doen. Je wilt daarin wat veranderen. Na een gesprek met George gaf hij aan dat zijn training in Zweden antwoord op deze vragen geeft.

De doelstelling voor mij peroonlijk was het vaststellen van zakelijke, persoonlijke en privé doelen en hoe die te bereiken. Wat wil ik, is de vraag die dan continue door je hoofd spookt. De locatie in Zweden is daarvoor een perfecte omgeving. Midden in de natuur, een mooie rustige omgeving die ver weg ligt van alle hectiek. Je hebt hier alle tijd om na te denken. Nadenken doe je zeker. Dit door de wijze waarop George traint en vragen stelt. Soms confronterende vragen. George weet met zijn oefeningen je te prikkelen en aan het werk te zetten. Hij gaat door totdat je bij jezelf de kern van een probleem of vraagstuk hebt gevonden. Het zet je aan het denken en maakt je bewust van waar je mee bezig bent en wat je moet aanpakken. Hij zorgt ervoor dat je, je dromen bepaalt. Hoe je ze voor jezelf waar kan maken. Journalling is hierbij een mooi middel.

 

In de follow up na de training Zweden blijft George prikken op een positief kritische manier. Hierdoor blijf je bewust, dat helpt om je focus te behouden.

 

Ik heb dan ook in de training met George Begemann meer van mezelf leren kennen. Geleerd om mezelf kwetsbaar op te stellen en naar je eigen ik te gaan luisteren. Hierdoor heb ik mijn dromen en toekomstige doelen kunnen bepalen. Tevens heb ik een manier geleerd om hieraan invulling te geven en de weg er naar toe vast te leggen. Mocht ik hierin soms de verkeerde prioriteiten stellen of keuzes maken dan zijn er nog steeds de wandelingen met George Begemann. Die zorgen ervoor dat je de focus blijft vasthouden.

 

Ik heb de persoon en trainer George Begemann als zeer prettig ervaren. Hij heeft me richting gegeven in waar ik naar toe wil en hoe ik dat zelf moet doen. ”

Jurgen Altena
Owner, TC Solutions

George Begemann
Ik help managers dichter bij zichzelf blijven en succesvolle teams bouwen
Maak werk van je dromen!
Coaching en begeleiding van professionals, teams en organisaties om veranderingen te realiseren.