Inspiratieblog

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt

Even weg uit de vaste werkomgeving, wandelen over een bevroren meer, kachels bijhouden, koken op een antiek fornuis en tot bezinning komen in een houtgestookte sauna die op een meer drijft. George en ik kennen elkaar al heel lang. Vrolijke vent, altijd een grapje, altijd tijd voor anderen. Maar trainen met George in Zweden was nieuw voor mij en precies wat ik nodig had om mijn gedachten te structureren, doelstelling te formuleren en prioriteiten te stellen.

Tijdens een intensieve 1 op 1 coaching is George vier dagen lang alleen met mij bezig geweest. Niks blijft onbesproken of aan de oppervlakte. Zijn vragen hebben mij aan het denken gezet. Wat daarbij fijn was, is de balans tussen mijn eigen vitaliteit, familie en vrienden in relatie tot wat ik met mijn onderneming wil bereiken. Top sessie met uiteindelijk een goed gevoel en concrete persoonlijke doelstellingen voor de volgende fase van mijn onderneming.

Robert Evers, Oprichter en Directeur Promaint.nl

George Begemann
Ik help managers dichter bij zichzelf blijven en succesvolle teams bouwen
Maak werk van je dromen!
Coaching en begeleiding van professionals, teams en organisaties om veranderingen te realiseren.