Training Overzicht

“Pas als je jezelf goed kunt leiden, met hoofd en hart, kun je anderen inspireren en op de juiste manier aansturen.” George

Wie:

– Ben jij ondernemer, of geef jij leiding aan een organisatie?
– Wil jij je carrière verdiepen door nieuwe inzichten?
– Wil jij een persoonlijke visie en een inspirerende manier van leidinggeven ontwikkelen?

George biedt unieke, op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor het senior management. Deze managementtrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en ondernemers. Leiders die bereid zijn te investeren in hun eigen succes, verantwoordelijkheid durven nemen voor hun eigen leerdoelen en concrete keuzes willen maken.

In deze tijd van snelle technologische veranderingen en verdere globalisering hebben bedrijven daadkrachtige en inspirerende leiders nodig om succesvol te zijn.

Wat:

Als je leiding wilt geven met hoofd en hart, dan geven onze trainingen je onmisbare inzichten om hoofd- en bijzaken te scheiden. Je ontwikkelt de juiste handvatten om koers te zetten voor de toekomst. Je vergroot je invloed en versterkt je leiderschap, omdat je leert werken vanuit je persoonlijke visie en waarden. Je leert je eigen leiderschapsstijl kennen, doordat je jezelf beter leert kennen.  Na afronding van de training lukt het jou om de verhouding werk/privé beter in balans te houden en onnodige stress te voorkomen. Jij wordt hierdoor, een energieke, daadkrachtige en inspirerende leider.

Hoe:

Alle programma’s beginnen met een uitgebreide reflectie. Het is essentieel om persoonlijke- en/of groepsprocessen, die bewust en onbewust plaatsvinden, eerst te doorgronden en te herkennen. Het gaat hierbij zowel over denkprocessen, als gedrag. Er wordt tijd geïnvesteerd om te sparren en oefeningen te doen, met kritische en confronterende vragen. Op die manier worden deelnemers uitgedaagd om door een vergrootglas naar zichzelf te kijken.

“Als leider van de toekomst kun je niet zonder zelfkennis en autonomie.”

Na deze intensieve reflectie geeft George je de benodigde handvatten, inzichten en tips om een persoonlijke visie te ontwikkelen…een stip aan de horizon. Deze tweede fase in de training heeft als doel het opdoen van nieuwe inzichten en inspiratie. Deze zijn onmisbaar voor het vormen van een beeld van de gewenste toekomst.

De derde fase in de trainingen hebben als doel prioriteiten stellen, keuzes maken en actie initiëren. George geeft je als het ware een ‘kompas’ en leert je de juiste koers uitzetten. Alleen dan kom je uit bij die stip aan de horizon, die voor jou zo essentieel is.

Het trainingsaanbod is modulair. Je kunt het programma stap voor stap doorlopen, over een periode van enkele jaren, of meteen een intensief traject van drie of zes maanden aangaan. Je kunt individueel trainen, of in groepsverband. Groepen zijn maximaal zes personen.

Waar:

De trainingen vinden plaats in Loenen aan de Vecht of in Zweden. In overleg zijn andere locaties mogelijk.

De belangrijkste redenen om te gaan trainen met George:

– Je eigen talenten en persoonlijke valkuilen ontdekken
– Je leert succesvol richting geven aan persoonlijke veranderingen
– Bewustzijn en vertrouwen ontwikkelen in je eigen leiderschapsstijl

Wil je meer weten, neem dan contact op:

CONTACT

 

persoonlijkleiderschapindividueel_klein

execenentr_klein
managementteam_klein

Download hier de Tariefkaart voor een prijsindicatie van de verschillende trainingen.

Interviewfragment: Visie is richting bepalen.

In dit fragment vraag Twan van de Kerkhof aan George: “wat maakte die eerste drie maanden in een nieuwe leiderschapsrol nou zo leuk?” Wat bij mij blijft hangen: het maken van een puzzelstukje. Uiteindelijk komen de eerste drie maanden van de nieuwe baas er op neer dat je samen met je mensen de richting gaat bepalen voor de komende periode en misschien wel voor de periode van jouw leiderschap. Nadruk op samen, met daarbij de observatie dat dit onafhankelijk is van rangen of standen, in- of extern.

De trainingen in het kort

persoonlijkleiderschapindividueel_groot

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap is een 1 op 1 training voor ondernemers of leidinggevenden. Het gaat in deze training om het intensief en diepgaand ontdekken van jouw eigen kern, van waaruit jij je passie kunt ontvouwen.

Dit is van belang voor jouw Persoonlijk Leiderschap en groei. Na deze training heb jij handvatten voor de regie over je eigen leven.

De training is een ontdekkingstocht van jouw leven die je niet mag missen. Je komt vol energie en opgeladen terug.

executives_groot

KernKracht

KernKracht is een training met 3 ondernemers of leidinggevenden, die elkaar nog niet kennen. Je kunt je individueel aanmelden, waarna de overige deelnemers erbij worden gezocht.

In deze training ontdek jij jouw eigen kern, van waaruit jij je passie kunt ontvouwen. Dit is van belang voor jouw Persoonlijk Leiderschap en groei. Na deze training heb jij handvatten voor de regie over je eigen leven.

management_team_groot

Business Boost

Meer winst, meer tijd voor belangrijke zaken en plezier. Dat wil ieder management team.

George en zijn team kunnen je daarbij helpen. Ontwikkel samen met jouw team je Visie en Strategie. Vergroot de draagkracht van de onderneming. Werk aan de bonding van je team in de natuur van Zweden. Kom terug en werk samen aan die paar dingen die jullie helpen de grootste stappen te maken. Effectief en efficient. Na deze training weet het hele team waarom zij de onderneming leiden, wat ze willen gaan doen en hoe ze aan alle medewerkers gaan vragen “hoe gaan we dat samen doen’.

Simpel en transparant op weg naar meer winst, tijd voor belangrijke zaken en plezier. Daar staat George Begemann voor.

 

 

 

Kom kennismaken. Schud mij de hand en laten wij ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Kom kennismaken. Schud mij de hand en laten wij ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Introductie Training

Meer winst, meer tijd voor belangrijke zaken en plezier. Klinkt te mooi om waar te zijn.

George investeert een avond om met een groepje van maximaal zes deelnemers kennis te maken. Deze avond kun je al je vragen kwijt. George deelt een paar van de belangrijkste bouwstenen van zijn werkmethode. Sommige deelnemers aan deze avond gaan naar huis en komen met het geleerde achter de kern van hun droom en de eerste stappen er naartoe. Na deze avond weet je wat je wilt gaan doen: zelf  met e-learning aan de slag, of je stelt de vraag: “hoe gaan we dat samen doen’.

 

 

Visie logo

Driedaagse training “van Visie naar Actie”

Meer winst, meer tijd voor belangrijke zaken en plezier. In drie dagen tijd je droom vertalen naar concrete stappen. Wat wordt jouw richting?

George neemt je drie dagen mee op een ontdekkingsreis. Ontwikkel samen je Visie en Strategie. Vergroot de daadkracht en het vertrouwen in jouw succes. Samen met maximaal drie deelnemers wordt er intensief gewerkt aan het tot stand komen van jouw Visie. Meer nog: deze wordt vertaald in concrete actie, waar je zes weken de tijd voor krijgt, om de belangrijkste, eerste, stappen te nemen. Deze training vindt plaats in Loenen aan de Vecht.

Op weg naar een leven met meer plezier, tijd voor belangrijke zaken en winst. Daar staat George Begemann voor.

Case studies